Kontakta oss

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta Taksäkerhet Göteborg

Taksäkerhet Göteborg har ett samarbete tillsammans med TJB som är en professionell leverantör av takprodukter. Vi finns för företag och privatpersoner i hela Göteborg. Med 
Vårt fokus ligger på att leverera högkvalitativa takprodukter, som både är enkla att montera och prisvärda. Det ska inte vara svårt att få ett hållbart och skyddat tak. Våra system passar alla taktyper och vi hjälper dig gärna med att hitta rätt produkter för ditt tak i Göteborg. Vi har produkter som passar både papptak, plåttak och tak med betong- eller tegelpannor, på ett och samma ställe.

Vi hjälper dig gärna med att göra rätt val. 

Om du funderar på taksäkerhetsprodukter för ditt tak i Göteborg kan vi hjälpa dig att hitta en produkt som passar

Oavsett vilket tak du har finns det bra lösningar för taksäkerhetsprodukter. Våra experter kan ge dig råd om både produkter och hur de ska monteras för att öka säkerheten på taket. Hör av dig till oss via formuläret på sidan och vi återkommer till dig snarast.

öp säkra takprodukter i Göteborg med omnejd

Hos oss hittar du ett brett utbud takprodukter i Göteborg med omnejd. Våra produkter är kvalitetskontrollerade och godkända för användning i Sverige. Du tjänar pengar på att skydda ditt tak då det kommer att hålla längre. Vi erbjuder även många produkter för taksäkerhet, för att du ska känna dig trygg när du arbetar på taket. Kontakta oss gärna för att få en prisuppgift för dina behov.

Välkommen att kontakta vår skickliga support på Taksäkerhet Göteborg

Våra takprodukter är av hög kvalitet och mycket prisvärda. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag i Göteborg och erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning. Vår ambition är att skapa tryggare arbetsplats med vårt utvecklade taksäkerhetssystem. Fyll i dina kontaktuppgifter så återkopplar vi.