Kontakta oss

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta Taksäkerhet Göteborg

Taksäkerhet Göteborg har ett samarbete tillsammans med TJB som är en professionell leverantör av takprodukter. Vi finns för företag i hela Göteborg. Hos oss hittar du ett brett utbud av takprodukter som är kvalitetskontrollerade och godkända för användning i Sverige. Du tjänar pengar på att skydda ditt tak då det kommer att hålla längre. Vi erbjuder även många produkter för taksäkerhet, för att du ska känna dig trygg när du arbetar på taket. 

Vår ambition är att skapa tryggare arbetsplats med vårt utvecklade taksäkerhetssystem

Om du funderar på taksäkerhetsprodukter för ditt tak i Göteborg kan vi hjälpa dig att göra rätt val. Oavsett vilket tak du har finns det bra lösningar med taksäkerhetsprodukter. Våra experter kan ge dig råd om både produkter och hur de ska monteras för att öka säkerheten på taket. Hör av dig till oss via kontaktformuläret här på sidan och vi återkommer till dig snarast.

Välkommen att kontakta vår skickliga support på Taksäkerhet Göteborg

Våra takprodukter är av hög kvalitet och mycket prisvärda. Vi vänder oss till företag i Göteborg och erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning. Vår ambition är att skapa tryggare arbetsplats med vårt utvecklade taksäkerhetssystem. Fyll i dina kontaktuppgifter så återkopplar vi.