Om oss

Om oss

Om oss på Taksäkerhet Göteborg

Vi på Taksäkerhet Göteborg har ett samarbetar tillsammans med TJB som levererar takprodukter som är kvalitetssäkrade och uppfyller Boverkets byggregler. Vi erbjuder taktillbehör, takpapp och taksäkerhet som gör gott för ditt tak och de är dessutom enkla att montera. Du sparar därmed både tid och pengar, samtidigt som du får ett tak som håller längre.

Vi finns finns för företag i hela Göteborg

Vi åstadkommer takprodukter som har smarta och säkra lösningar för alla olika taktyper. Våra takprodukter finns i olika kulörer, de är testade och godkända utifrån svensk standard. Du hittar allt du behöver inom taksäkerhet, takpapp och taktillbehör hos oss. Vår skickliga support i Göteborg hjälper till att matcha rätt takprodukt efter ert behov. Kom i kontakt med oss genom kontaktformuläret här på hemsidan.


Tjänster på Taksäkerhet Göteborg

Välkommen att kontakta vår skickliga support på Taksäkerhet Göteborg

Våra takprodukter är av hög kvalitet och mycket prisvärda. Vi vänder oss till företag i Göteborg och erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning. Vår ambition är att skapa tryggare arbetsplats med vårt utvecklade taksäkerhetssystem. Fyll i dina kontaktuppgifter så återkopplar vi.

Välkommen att kontakta vår skickliga support på Taksäkerhet Göteborg

Kontakta oss