Allt för din Taksäkerhet i Göteborg kan du hitta hos oss

Taksäkerhet är mycket viktigt och det är upp till fastighetsägaren att se till att taksäkerheten är bra. Vi erbjuder produkter för taksäkerhet i Göteborg som alla är kvalitetssäkrade och uppfyller Boverkets byggregler. Genom att anlita ett företag för montering av säkerhetsprodukterna överför du ansvaret för hur arbetet utförs på dem, samt att produkterna garanterat monteras korrekt.

  • Högkvalitativa produkter för taksäkerhet
  • Tillgängliga i Göteborg

Det finns en mängd produktkategorier inom taksäkerhet och vi har ett brett utbud inom alla kategorierna. Hos oss på Taksäkerhet Göteborg hittar du produkter som är utvecklade utifrån dagens behov och de är alla lättmonterade tack vare förmonterade bultar och övriga detaljer. Våra produkter finns i olika kulörer, de är testade och godkända utifrån svensk standard. Du hittar allt du behöver hos oss.

Takstegar och takbryggor hos Taksäkerhet Göteborg

En takstege är ett måste för att enkelt kunna röra sig på taket vid behov. Vi har både kompletta takstegar och separata taksteg för att alla ska kunna hitta den typ de behöver. I vissa fall kan en takbrygga vara ett alternativ, det beror dock på vilken lutning du har på taket. Vi har takstegar både för plåt- och tegeltak.

Om du är osäker på vilken typ du ska välja till just ditt tak kan du rådfråga oss

Vi hjälper dig gärna med att göra rätt val. Takprodukterna du hittar hos oss är enkla att montera på ett korrekt sätt och kommer med instruktioner, så att du alltid kan känna dig säker när du befinner dig på ditt tak. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning.

Takprodukterna snörasskydd och snöglidhinder

Att ha ett snörasskydd på taket är ett måste i Sverige och även i Göteborg trots att det inte snöar mycket här. Ett snörasskydd eller snöglidhinder förhindrar snö från att rasa ner på förbipasserande. Det är viktigt med skydd eller hinder som är kraftiga, eftersom snö kan bli ganska tungt. Vi erbjuder en mängd olika produkter inom två kategorier:

  • Snörasskydd och glidhinder
  • Förenklade snörasskydd och glidhinder

Skyddsräcken och takluckor

Genom att installera ett skyddsräcke kan du skydda dig från fall när du befinner dig uppe på taket. Det finns också speciella skyddsräcken att placera runt takluckor. Hos oss kan du även införskaffa takluckor, som hjälper dig att ta dig in från taket. Det är viktigt att vara säker och med våra produkter kan du alltid känna dig trygg.

  • Vi säljer enbart godkända produkter för taksäkerhet
  • Alla våra produkter är enkla att montera

Kompletta paket för taksäkerhet i Göteborg

Om du vill göra det enkelt för dig kan du välja ett komplett paket med produkter för taksäkerhet. Vi har kompletta paket för bland annat takluckor, takstegar och snörasskydd. Det blir mer prisvärt att välja en paketlösning och du vet även att produkterna passar ihop. Vi erbjuder också andra typer av taktillbehör i vårt sortiment.

Säkerheten först

När du arbetar på hustak som är utrustade med våra produkter kan du känna dig säker, vilket är A och O när du när du befinner dig så högt upp. Vi är ditt bästa val för taksäkerhet i Göteborg med omnejd. Du sparar både tid och pengar när du använder dig av våra produkter för att säkra ditt tak.

Kontakta oss för mer information

Du kan enkelt kontakta oss med dina frågor eller behov så kan vi förse dig med mer information. Våra produkter är av hög kvalitet och mycket prisvärda. Det är kostnadsfritt att få en prisuppgift från oss. Vi kan också komma och titta på ditt tak för att se vilka produkter som är mest lämpliga att montera. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret här på hemsidan.