Takprodukter som skyddar och förlänger livslängden på ditt tak

Eftersom taket är det som finns högst upp på en byggnad utsätts det för väder och vind som sliter på det. Dock finns det gott om takprodukter som både skyddar och förlänger livslängden på ditt tak. Vi erbjuder taktillbehör som gör gott för ditt tak och de är dessutom enkla att montera. Du sparar därmed både tid och pengar, samtidigt som du får ett tak som håller längre.

 • Skydda ditt tak från onödigt slitage
 • Vi har produkterna du behöver

Ett tak är det som skyddar en byggnad uppifrån och det är viktigt att det är tätt samtidigt som ventilationen är bra. Det är viktigt att du väljer produkter som är godkända och som klarar av vårt nordiska klimat. Hos oss kan du köpa takfotsbeslag som ersätter fågelband, fotplåt och förhöjd bärläkt i en enda produkt. De finns både i plast och av heltäckande plåt.

Infästning och tätning med kvalitativa takprodukter

Det är viktigt att du fäster takpannorna ordentligt och vi erbjuder både takpannespik och takpanneskruvar i rostfritt material. Taket håller mycket bättre om det sitter fast på rätt sätt. Tätning är också en av de viktigaste sakerna när det kommer till ett hållbart tak. Det är viktigt att vatten leds bort på ett effektivt sätt för att skydda taket från fuktskador. Det finns bland annat tejp som kan användas för tätning.

 • Om du har en skorsten är det viktigt att den är tät, för att undvika läckage
 • Fågelband är ytterligare en takprodukt som är mycket viktig att ha för att taket ska hålla
 • Det förhindrar fåglar från att bygga bo under takpannorna, vilket hade skadat taket och dessutom hjälper det till med att göra ventilationen bättre i ditt tak
 • Det finns många olika varianter av dessa produkter för dig att välja mellan

Allt för ventilationen med Taksäkerhet Göteborg

Ventilationen är A och O för ett hållbart bygge och det är inte klokt att ha ett tak utan ventilation. Med en ventilationshuv slipper du bland annat kondens, vilket minskar riskerna för fuktskador i ditt tak. Det finns både standardmodeller och modeller som är lite mer exklusiva med takkåpa och galler, både har alltid ställbar huv. Andra bra ventilationsprodukter för ditt tak är till exempel:

 • Takluckor
 • Avloppsluftare
 • Ventilationsbeslag

Vindskydd och membran

Det finns även vindskydd och membran som bör användas vid takbygge och dylikt för att skydda ditt tak mot fukt och vind. En ångbroms är till exempel ett ypperligt tillbehör för tak i våtrumsutrymmen, där extra skydd krävs. Ångbromsen förhindrar att ångan tränger igenom och skadar andra delar av din konstruktion. Våra produkter passar alla typer av tak och finns dessutom tillgängliga i olika kulörer.

 • Skydda ditt tak mot fukt
 • Vi har produkterna du behöver 

Taksäkerhet Göteborg har högkvalitativa takprodukter 

Vårt fokus ligger på att leverera högkvalitativa takprodukter, som både är enkla att montera och prisvärda. Det ska inte vara svårt att få ett hållbart och skyddat tak. Våra system passar alla taktyper och vi hjälper dig gärna med att hitta rätt produkter för ditt tak i Göteborg. Vi har produkter som passar både papptak, plåttak och tak med betong- eller tegelpannor, på ett och samma ställe.

Takprodukterna insektsnät och museband

Ingen vill ha en massa störande insekter eller skadedjur som kan ta sig in under taket och därför erbjuder vi även produkter som förhindrar det. Vi erbjuder olika typer av insektsnät som håller flugor, mygg och andra insekter borta. Vi har också museband som håller mössen undan från ditt tak. Djur kan skada ditt tak vilket gör att hållbarheten minskar, därför är det bäst att skydda taket från början.

Köp säkra takprodukter i Göteborg med omnejd

Hos oss hittar du ett brett utbud takprodukter i Göteborg med omnejd. Våra produkter är kvalitetskontrollerade och godkända för användning i Sverige. Du tjänar pengar på att skydda ditt tak då det kommer att hålla längre. Vi erbjuder även många produkter för taksäkerhet, för att du ska känna dig trygg när du arbetar på taket. Kontakta oss gärna för att få en prisuppgift för dina behov.